Ole rohkea ja päästä luovuutesi valloilleen

Joskus hyppy tyhjän päälle kannattaa. Irtisanouduin kohtuullisen hyväpalkkaisesta vakituisesta työstä, jossa olin ollut jo vuosia. Halusin seurata sydäntäni ja olla luova. Käsillä tekemisen taito ja musikaalisuus kulkee meillä suvussa; puusepästä laulajaan. Niin vaihtuivat finanssialan numerot ja käyrät kauniisiin tekstiileihin, luonnoksiin ja sukkapuikkoihin. Nyt teen vihdoin sitä, mitä olen tarkoitettu tekemään.

Haluan blogissani innostaa teitä käsityön maailmaan ja jakaa ideoita ja oivalluksia. Verkkokaupastani löydätte kaikki tarvittavat tarvikkeet ja valmiit tuotteet. Kehitteillä on sovellus, jonka avulla pääsette customoimaan tuotteita, esimerkiksi villasukat nimikirjaimilla. Tavarantoimittajat valitsen erittäin huolella. Kriiteereinä olen pitänyt laatua, ekologisuutta, suomalaisuutta ja hyvää hallintotapaa.

Muistakaa minua joskus kuvalla tekemistänne käsitöistä. Julkaisen ne sivuillani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *